Zwerfhout: als u niet van fout hout houdt.

Overal, in de natuur, op het strand, bij industriegebieden, in de polders, vind je “zwervend” hout. Dat is soms waardeloos en vaak niet opnieuw te gebruiken omdat het teveel beschadigd is.
Maar.. vaak is het heel mooi, bovendien heeft “zwerfhout” een geschiedenis. Opgedrukte teksten, resten verf en andere gebruiksporen zijn zichtbaar op onze meubels  en geven ons werk een eigen karakter.  Hout is voor ons een kostbaar, nomadisch materiaal. Nomadisch, omdat het vervoerd is, gebruikt is, gesloopt is, rondgeslingerd heeft en door ons een nieuwe bestemming krijgt. Wij maken er de mooiste dingen mee. Hout is ook een van de materialen dat het best opnieuw gebruikt kan worden. Toch wordt hout veel te vaak weggegooid. Vanuit deze visie houden wij ons bezig met hergebruik-projecten, maken op bestelling meubels en geven demonstraties en workshops. Dat doen wij met plezier. Dat plezier hopen we in onze producten te kunnen leggen zodat deze een zekere levenslust uitstralen.

Een opdracht nemen we daarom alleen aan als het aan onze uitgangspunten voldoet en als we denken er plezier in te zullen hebben.
Alleen dan kunnen wij achter onze produkten staan en krijgt  ons werk de uitstraling die wij willen.

Informatie